Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Alien - Fertőzés északon

2018. szeptember 08. - Wittigen

Egy lakás alagsora, alacsony büdzsé, 2x15 perc, és jobb mint a Covenant. Waylandéknek sikerült hazahozni egy dögöt. Egy svéd lány esete a csúnya fekete földönkívülivel. A rajongói filmeknek mindig is a kreativitás volt a hajtómotorja. Nos Martin Leon Lindstedtnek ebből bőven kijutott. A kisfilm ötlete egy egy szokványos, mindennapi teendőből ered: ruhamosásból. Az alkotó egy olyan házban lakott, ahol a mosógépek az alagsorban voltak, melyhez egy ilyen helyre, hosszú, sötét folyosón lehett eljutni. Állítása szerint a csővezetékek elrendezése és a félhomány a Nostromo belsejére emlékeztette, és ígyszületett meg az Alien - Fertőzés északon ötlete.

A készítő tökéletesen megértette, hogy az első két flm, a Nyolcadik utas a halál és a Bolygó neve halál, miért volt olyan sikeres. Keveset mutat a xenomorphból, csak árnyékokat és villanásokat, a teljes megjelenítéssel csínján bánik, de pont jól vannak azok elszórva. De nem tépem tovább a szót, íme a kisfilm:

A készítő hivatalos honlapja: BanTheBoy

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9714150363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása