Sötét jövő

Napi kell: Rákrobot a District 9-ból

2018. november 12. - Wittigen

Külön helyet foglal Neil bácsi District 9-ja az ajánlott filmes listámon, főleg azért, mert az első sci-fi mockumentary film volt amit nagyon jó volt megnézni. A készülésének körülményei meg csak még kiemelkedőbbé teszik (például a 8 gigabájtos sd kártya története kimondottan vicces). A zárójelenetek között ott az a bizonyos robot/robot ruha, mely az afrikai hadurak kezében szunnyad, azért mert az emberek semmit nem tudnak csinálni a rák technológiával, de nekik jó mint barter a macska kajáért cserébe, amit a rákok meg imádnak.

Ő az, róla beszélek

Na, ha elég mély a zsebed, akkor most beszerzhetsz egyet te is, csupán 800 dollárért (átszámítva 227600 forint). De ezért a pénzért nem egy tenyérnyi modellt kapsz, henem egy tekintélyes méretű, 2,5 kilós, 1:10-es gyanta és acél monstrumot, melyet szerintem simán lehetne stop motion animációhoz használni (a képek alapján meg is van az ehhez szükséges mennyiségű mozgatópont). Az egészben a legjobb, hogy festetlen az egész, olyan színsémát adhatsz neki, amilyet akarsz. Szóval ha megmozgatta a fantázádat, akkor erre tessék. (Aztán küldj képeket majd :D )

Figyelem a képek nincsenek feldarabolva, 6 darab, nagyon hosszú van beillesztve.

Kezdjünk a részletekkel: 

És haladjunk tovább a festett verzióra: 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2614367239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása