Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Katona

2019. július 18. - Wittigen

A zsák hús melyet gúnyolsz, nem szuperkatona, nem hallhatatlan harcos, nem káosz által elátkozott lény, mint te magad. Ő egy egyszerű ember, egy Birodalmi Katona, a Birodalom valamelyik elfeledett szegletéből besorozva, hogy a fajtájáért és szeretteiért harcoljon. Gyári munkás, farmer, boltos, apa, báty, fiú, egy egyszerű ember ő. Nyüzsgő, hemzsegő szörnyek ellen, kiket az eretnek istenek vérszomja vezérel... s mégis helyt áll. S állja helyét immár több mint tízezer éve.

Nem mellékesen megjegyezném, hogy bejelentették, hogy sorozat fog készülni az Dan Abett Eisenhorn könyveiből, és nem más fogja rendezni, mint az Ember fellegvárban készítői. A sorozat egyenlőre erősen a development fázisban van, melyet a következő képpel jellemzett a rajongói társaság:

via.: Warhammer Community

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8314968588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása