Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Fallout Vörös csillag

2020. október 27. - Wittigen

A különböző játékokból készülő rajongói filmek elég vegyes felhozatallal bírnak, azonban elvétve akad egy-két kimagasló minőségű alkotás. Ilyen a Lökéshullám kisfilm, és ilyen a Vörös csillag. Nem, nem a komcsi vörös csillag, hanem a Fallout: Vörös csillag kisfilm.

Mai cikkünk alanya nem ma látta meg a napvilágot, én meg szépen elhúztam a publikálását. Az alkotás 2016-ban látta meg a napvilágot, akkor a Machinimia Prime kínálatában (ki emlékszik még arra a csatornára?). Tökéletesen megfogja a Fallout New Vegas légkörét, és még a túlnyomóan sárga colorgradinget sem tudom neki hibaként felróni. Aztán az a NCR Ranger jelmez... Mert bezony az nem VFX, hanem komplett jelmez (hasonló sisakkal találkoztam már a 2017-es őszi Mondocon rendezvényen Alkimista Laboratórium asztalánál) tokától bokáig csodálatos hordható jelmez (bocsánat a nyáladzásért). És még az akcentusok is stimmelnek. És még a néhai VFX jelenléte is egész viselhető.

A történet egy magányos Rangert követ, aki Bill nyomában kajtat, de persze a pusztaság mást rejteget a számára. Egy nap egy idegen a lánya megkeresésre kéri fel, és rábíz egy különleges Nuka Kóla kupakot, melynek a belsejében egy vörös csillag van festve.

Csak annyit mondhatok, hogy a srácoknak van kétévadnyi Fallout sorozata, amibe ezek után tuti bele fogok nézni ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4216259516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása