Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Parasztgazdaság a (közel) jövőben

2021. január 04. - Wittigen

Ezt a videót már többen is küldték az olvasóink közül, és egyet értek velük, egyszerűen vétek lenne nem megosztani. Úgyhogy íme itt van, a jövő parasztgazdasága, kompletten drónokkal és robotokkal, meg QR kódos tehenekkel!

Kicsit az Elektronikus állam látványvilága találkozik a Szerelem, halál és robotok Ruhák epizódjával, és egy kis orosz tajgai élettel, feletébb mókás és kellemes összhatást keltve. Őszintén? Szerintem zseniális. Főleg az emelkedés közben a postakocsiból kihulló csomagok, mintha csak a magyar postát látnám, (kétszer vesztették el ugyan azt a csomagomt, és tudom, hogy ők voltak, mert a UPS bizonyíthatóan átadta nekik a csomagomat, de neeeeem, ők nem) és a drón galambok. Kinek mi a kedvenc részlete a videóból?

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9116309690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása