Sötét jövő

Vodkának indult, alma pálinka lett, de nekem akkor is kell

2021. március 18. - Wittigen

Hosszú hosszú várakozás után végre ismét cseppent egy kevés hír az Atomik vodkáról, amire az eredeti cikkünk óta fenem a fogamat. Nos úgy látszik, hogy gyártóra talált, illetve csernovodka helyett almapálika lesz. Ár még sajnos nem ismert.

Az Atomik vodka ugyebár arról híres, hogy a Zóna szülöttje. Onnét van a víz, meg a szükséges gyümölcsök is. Az eladásból befolyó összeg 75% vissza szeretnék forgatni a környezetbe és annak helyreállításába, így kimondottan csalogató az jótékonysági lehetőség. Sok híroldal lehozta hogy Almapálinka lesz a vodkából, mind a KISZó cikkére alapozva, és mind egyöntetűen azt állította, hogy kizárólag britt exportra készül majd. Nos ezt az állítást egyenlőre se megerősíteni nem tudom, sem cáfolni. Azért sem, mert felkutattam Oleksandr Koval facebook oldalán (a Kárpátalljai turisztikai hivatal feje volt egy pár hónappal ezelőttig) a vonatkozó bejegyzést, ahol az első üveg Atomik pálinkát méltatta, és bár ugyan britt zárjegy volt a palackon sehol nem állítja, hogy kizárólag exportra készül (legalábbis a google fordító így fordította angolra). Biztos, ami biztos írtam egy levelet a  Zakarpatsyka Palincsarnya-nak, egyenlőra a válaszukra várok, ha kapok emailt, majd megosztom veletek. Addig is, így néz ki a végleges palack dizájn, és autentikusan, még egy kis baki is becsúszott a palack hátoldalán lévő szövegbe (felülről a 3 sor vége felé "fromppls"), dehát van ilyen (ha benne marad a szériában, az csak dobni fog rajta). Az biztos, hogy én minden követ meg fogok mozgatni hogy szerezzek belőle egy-két palackot.

 via.: KISZó

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6316429856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása