Sötét jövő

Napi kell: Teljes arcos ledmaszk

2021. április 08. - Wittigen

Olvasónk talált egy szinte kötelező kiegészítőt, amely szinte minden shadowrunner szettjének méltó kiegészítője lehetne. Vagy legalább PAYDAY-ezhetsz majd vele.

Íme, egy pofás, ledes teljes arcos maszk.

A maszk telefonos appal vezérelhető, és mindenféle minta rajzolható rá (valamint választható ki), noha természetesen meg kell küzdened a pixelart nehézségeivel, mivel nem hajlékony OLED panelekből áll a kijelző, hanem individuális RGB ledekből, de még ezekből is sokat ki lehet hozni bizonyos keretek között. Mondjuk jelenleg lehet nem kéne ebbe menned vásárolni, mert tévedésből még neked fizetne a kasszás. Hozzáadott extraként van benne egy közelség/fény érzékelő a homlokrész közepén, mely a fényviszonyoktól függően át tud váltani egy másik mintára. Valamint a szemüvegesek örülhetnek, ugyanis elfér a maszk mögött a szemüeg (rákérdeztem erre külön).

Ár. Na ez a téma érdekes lesz. Az olvasónk a YourCustomCreations oldal "termékét" demózó videót küldött nekünk, de mikor megeresztettem egy keresést, mert illusztrációt akartam találni, akkor érdekes dolgokra bukkantam. Többek között külnböző  Amazon és Aliexpress hirdetéseket, amelyek UGYAN azt a maszkot ajánlják megvételre, ugyan azokkal a képekkel, de még a doboz és a vezérlő app is megegyezik, csak más márkanév alatt. Szóval én hajlok afelé, hogy nem a videóban szereplő cég termékei ezek, és legalább csúnyán felsrófolták az árakat, a duplájára (jó oké, az Amazonhoz képest csak 42%, és akkor nem tudjuk, hogy mennyiért szállítanak ide). De cserébe van honnét válogatni! Bár én Aliról nem rendelnék semmit, most hogy a szuezi csatornát valaki konténerhajó driftpályának használta, illetve megszüntették az áfa és vámmentességet...

Amazon hirdetés 1 Amazon hirdetés 2 Ali express hirdetés
Ár: 21516 Ft (nem szállítanak ide) Ár: 24590 Ft + 11926 Ft szállítás Ár: 15369 Ft és ingyenes a szállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2716481724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása