Sötét jövő

Napi kell: Ledes telefon tok

2021. április 12. - Wittigen

Telefonos kiegészítőkből Dunát lehet rekeszteni (a személyes kedvenceim a FLIR kamera tartozék). Tokokból is végtelen a lehetőség, gumírozott, szilikon, átlátszó, színes, mintás, amit akarsz, és annyiért amennyit hajlandó vagy rászánni. A soronkövetkező ketyerék ugyan egyszerű tokok, az áruk egy kissé borsos, de azért vennék egyet.

Nem csalás, nem ámítás, egy leddel felszerelt cyberpuk életérzést ordító tokocska, a Bazaardodo boltjából, 13617 forintért. Apró kis mellékes szájíz, hogy az összes királyul kinéző tok kizárólag Samsung és Iphone modellekhez van. Szerencsére (bár ez nézőpont kérdése) kizárólag a hátlappal kapcsolatban olvastam/néztem rossz értékeléseket, maga a ledes résszel (zene sync és egyebek, mert ilyet is tud ám), valamint a képpel a hátlapon nincs probléma. Szóval itt van néhány dolog amit érdemes észben tartani

  1.  A hátlap üveg, és dacára annak hogy valami 5D-s üveget reklámoznak könnyen karcolódik és törik.
  2. Mivel üveg a hátlap, és  gumi részek a széleken nem érintkeznek semmivel ha leteszed, kb mindenről lecsúszik.
  3. Mindig be van kapcsolvam, és mindig el fogja foglalni az usb/lighning portot. Ha nem akraod, hogy moindig menjen, akkor ki kell kihúzod, de cserébe lesz egy aprócska kis lifegő konnektorod a tokon. Lásd a mellékelt képet

Mindent egybevetve, ha nem hajigálod a telefont és nem átszol vele léghokit, akkor valószínűleg nem lesz semmi baj, bár ebben a videóban az illető állítása szerint 3 kiló súlytól megtört a hátlap üvegje, de biztos vagyok benne, hogy egyik üveghátú tok sem köszöni meg, ha rápakolod a táskád. Ha be mered vállalni a kockázatot és szeretnél egyet akkor itt a boltjuk: Bazaardodo. Engem csak az tart vissza, hogy az én telefonomra nincs jól kinéző. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5116457160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása