Sötét jövő

Napi kell: ronda karácsonyi pulcsi

2021. május 23. - Wittigen

A karácsonyi rondapulcsik a reneszánszukat élik az elmúlt években, és a gyártók pedig lassan rájöttek, hogy hogyan lehet vonzóvá tenni az ilyen típusú gyakorlatilag "nem ismerlek, azt se tudom mit akarsz, nesze itt van egy gépkötött pulóver" jellegű ajándékot személyessé tenni. Illetve ha rühelled a kötött pulcsikat, de kell egy ronda mintás pulóver, akkor megtaláltam a tutit!

Szóval, íme, itt a Predator rajongók ajándákának szent, de "ronda" grálja (természetesen egy egyedi, méretre készült Predator gúnya után) najó, majdnem. Egy kötött mintzatú "Vadászat izgalma" pulóver, melyet egyenesen a Yutja Primeról importált a Grindstore. A pulcsi a legfinomabb pamutból készült, melyet gondos Predator kezek szőttek textillé, és kizárólag a legminőségibb idegensavval kevert festéket használták fel a fonalak színezéséhez.

Ha megnyerte a tetszésed, akkor 11134 csillagközi tallérért a tiéd lehet (és ebben benne van az expressz szállítás Hadley fokáig történő expressz kiszállítás).

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7616491984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása