Sötét jövő

Apollo 11 virtuális parancsnoki modul

2021. augusztus 24. - Wittigen

Az első Apollo prgrammal kapcsolatos cikk, melyet megosztottunk veletek, már több mint 6 éves, és csak két kép volt. A második cikkünkben élőben véig követhettük az Apollo 11 útját (a kilövés pillanatától most is kiráz a hideg). Soron következő cikkünk pedig elhozza nektek a parancsnoki modul nagyfelbontású szkennjét.

A Smithsonian múzeum 2016-ban nagyfelbontású lézerszkennerekkel, fényképezőkkel és egyéb digitális nyalánkságokkal felfegyverkezve elkészítette és szabadon elérhetővé tette a kollektív történelmünk egy darabját. A végleges modellt 7 terrabájt adatból hozták össze.

Ezen a linken érhetitek el a modul szkenneket, mind megtekintésre, mind letöltésre (de figyelmeztetek mindenkit, hogy a Smithsonian szerverei nem igen dúskálnak szabad sávszélességben), jó easter egg vadászatot mindenkinek. Ezenkívül van még egy fajin kis "tárlat vezetés" is beépítve, ajánlom végigkattintgatásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr716665338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása