Sötét jövő

Hogyan készíts kevlárból és szénszálból golyóálló báli ruhát

2021. szeptember 29. - Wittigen

Jön az iskolai szalagavató és valami extravagánsat szeretnél, vagy csak szimplán felmerült már a kérdés a fejedben a kérdés? Ne aggódj Xyla Foxlin-nak megvan a válasza számodra. Nem kell hozzá más, mint egy kiló térkitöltő hab, sok ductape, kevlár szövet és nagyon sok epoxy és türelem.

Csak arra figyelj, hogy 

  1. Oké, hogy csináltál egy formát a testedről, de a térkitöltő hab zsugorodik, így építs be valami merevítést a deréknál, hogy megtartsa a formádat ;)
  2. A combban míg ugyan nincs fontos szerv, de a comb artériád ott van, azt lehet meg kéne óvni (bár a 'bikini páncél elv" érvényesül majd, és úgyis oda lőnek, ahol páncélozva vagy).
  3. Mivel a videó kicsit elsietett lett, így a ruha nem befejezett, de lehet látni, hogy mi lett volna, szóval csak tovább kell folytatni.

Boldog barkácsolást, és ha megcsinálod, akkor azért dobj majd pár képet ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4516678616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása