Sötét jövő

Pizza GPS iránytű

2021. október 17. - Wittigen

Imádod az olasz konyha kerek remekét? A nap minden órájában akarod?  És mond csak, bárhol meg akarod találni? Nos, van számodra egy kiváló eszközöm: PIZZA IRÁNYTŰ. A világ megavárosaiban szinte elengedhetetlen utcai kiegészítő, mint a golyó álló mellény vagy személyi védelemre szolgáló JÉG programok.

Régen volt egy cikk egy feltalálóról (megtaláltam, erre tessék), aki épített egy mindig hazataláló cipőt, ami hasonló elven működhetett, mint ez a kütyü, de persze még bőven a könnyen hozzáférhető koromnyi GPS modulok kora előtt. Amúgy még csak nem is bonyolult, az összes alkotó elem egyszerűen beszerezhető, "off-the-shelf" alkatrész. Persze használhatnád a telefonodat, de a rendundanciát nem véletlenül találták ki. MIndig jó ha van egy külön eszköz. Ha akartok egyet építeni, itt megtaláljátok az összes szükséges leírást, és alant láthattok egy videót a működésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7716697230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása