Sötét jövő

Lángoló csőkulcsok és a Quadra V-Tech

2021. december 02. - Wittigen

A Cyberpunk 77-ről sok mindent el lehet mondani, és bár nekem is bajom van vele (no nem a kiadott állapot miatt, inkább a történet, mivel a Shadowrun Dragonfall nagyon magasra rakta a lécet) a világával magával semmi baj nincs. Képzelhetitek milyen boldog voltam, mikor rábukkantam a A Goryashchiye Klyuchi (vagyis Lángoló csőkulcsok) csatornára.

Az orosz srác nem kisebb célt tűzött ki magának, mintsem készíteni egy 1:1-es Quadra V-tech replikát, abszolút a nulláról. Najó, az autó alvázat nem ő csinálja, ahhoz az orosz közúti szabályok miatt ő is donor autót használ (mert úgy teljesen legális lesz közútra hajtani vele). Ettől az apróságtól eltekintve egy a játékból rippelt modellel kezdett, melyből aztán hungarocellből negatív mintát csinált, amire aztán aprólékos munkával üvegszálat ragasztott, majd keretet hegesztett, festett csiszolt, donor autót keresett, kerekeket hegesztett össze, néha röptében átépített valamit ami már kész volt (jó példa erre az ajtó mechanizmusok, de a V2 szeirntem sokkal jobban néz ki ÉS funkcionál). A cikk írásakor a sorozat még nem befjezetett, még legalább 5-6 rész biztos hátra van, de ami megjelent, azt megtaláljátok a srác csatornáján, A részek oroszul vannak, de feliratozva vannak, és tökéletesen fogyaszthatóak.

Ha nem tetszene az orosz blabla, akkor a Garage54 mintájára látezik egy angol szinkronos alternatív csatorna, mely a cikk írásakor még el van néhány résszel maradva a fő csatornától.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr616720672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása