Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Névtelen szimuláció (64)

2023. április 15. - Wittigen

Mi van akkor, ha egyszer kiderül, hogy szimuláció a világ? Vajon hogyan reagálna mindenki? És mi van akkor, ha ez csak egy valakinek derül ki, és az egy picit beleőrül a folyamatos glitchekbe? Nos a Névtelen simuláció (64) pont erről szól.

Marie életében a dolgok apránként mentek félre. Itt egy rózsaszín pincsi, amott egy eltűnő fagylalt, és hopp, hirtelen előtted a lámpaoszlop, ami mellett épp elmentél. Furcsa nem? Aztán mikor valaki hozzád szól a semmiből, és véletlen elkotyogja, hogy szimuláció vagy, csak azért mert benézte a számozást. Nos, az szopás.

A készítők eredetileg nem ezt a filmet akarták megcsinálni, de hát közbe köhögtek, így kényszerből forgatták le ezt, de örülök, hogy elkészítették. 2 napot forgattak, és összesen 73 jelenetből áll, melyből 67(!) tartalmaz alamilyen VFX-et. És nincs miért szégyenkezniük, mert ahhoz képest, hogy alacsony költségvetéssel dolgoztak, nincs a végeredmány egész szép lett. Érdemes belekukkantani, a hogyan készült videóba, mert a készítő több dologról is lerántja a leplet:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1818097118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása