Sötét jövő

Melodysheep: Emberiség jövője - Ok a bizakodásra

2023. október 03. - Wittigen

3 út áll előttünk: bukás, stagnálás és felemelkedés. De vajon melyik út merre visz. melyik úton vajon mit tesz az ember? Melodysheep újra spekulál.

A világvége doom-and-gloomja mindig itt lengedezik felettünk, hol valami vírus miatt, hol pedig valami klímás balhé miatt. Ennek megfelelően a hírek is negatívak lesznek. De az emberiség elképesztő módon ellenálló, és nagyobb katasztrófákból is képes volt visszatérni. Természetesen sok veszély leselkedik ránk, de mi lenne, ha egyszer nem negatív oldalról közelítenénk meg a ránk váró jövőt, hanem onnan, hogy miért is élhetjük túl, és milyen pozitív kimenetelek várhatnak ránk a jövőben. Melodysheep ismét kitett magáért, és egy olyan pozitív videót csinált, mint amilyen az univerzum születése, és talán most még inkább szükség van arra, hogy más nézőpontból közelítsük meg a jövőnket a potenciális veszélyek tudatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7918194591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása