Sötét jövő

SCP - Desolation

2024. május 22. - Wittigen

Vannak akik a misztikus természetére fektetnek hangsúlyt az SPC univerzumban, vannak akik pedig a militarisztikus elemeire. Előbbi nagyon jó képviselőja a "Nem létezik antimemetikus divízió" utóbbié pedig a Babaház és a Overlord. Most hoztam nektek még egyet, mely az utóbbi kategóriát gyarapítja.

Moskonitól már osztottunk meg egy rövidfilmet, a Felperzselt földet, mely Warhammer tematikájú volt, most ismét tőle hoztam egyet, a Desolationt. A Felvilágosultak szektájaként ismert csoport ellopott egy természetfeletti tulajdonságokkal bíró maszkot egy texasi partihelyről, ahol azt mint dekoráció használták. A szekta egy interdimenzionális portál megnyitására akarja használni, ami mondanom sem kell, nem épp egészséges. Szóval itt az ideje beküldeni az MTF osztagokat.

Ahhoz képest, hogy egy 2015-ös játék motorja hajtja ezt az animációt is, mint a Felperzselt földet is, meglepően lenyűgöző az animáció minősége. Néhol ugyan túlszaturált, a feketék pedig nagyon feketék, de kreatívan használják a játékmotor adta lehetőségeket, főleg az előre elkészített animációkak, melyek feledteti veled, hogy tulajdonképpen nem nézel mást, mint egy machinimát.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1918373727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása