Sötét jövő

Rövidfilmkvadráns: Az aszteroida visszavág

2024. március 27. - Wittigen

Volt már Okunk bizakodni a jövőnkben, mert történjék bármi, mi az űrcsótányok (népszerű HFY megnevezésünk) mindig visszatérünk. Az a videó azonban széles spektrumú spekuláció volt, most nézzünk egy konkrét forgatókönyvet arra az esetre, ha bezörgetne hozzánk a Chicxulub meteor nem ismert rokona, és épp nincs kéznél Bruce Willis és tapasztalt olajfúró csapata.

Ezúttal nem összevágott beszédek kakofóniája alkotja azt a narrációját a videóknak (amúgy eddig teljesen bejött), hanem most LEMMiNO adta hangját a spekulációhoz (The Search For D. B. Cooper videóját ajánlom), sőt ami azt illeti kooperatív munka volt, és megint nem hazuttolták meg magukat.

Azért nem óhajtanám kipróbálni milyen túlélni egy bezárt bunkerben, ha egyáltalán nevezhetjük azt túlélésnek, mert túl sok az ismeretlen, és túl sok médiában láthattuk, hogy hogyan siklik félre az ilyen. A metróban való elszállásolás ellen meg jó példa a Metro 2033 széria. Szóval kicsit optimistán kezelik a dolgot, de nem árt néha egy kis reménykedés, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8918321349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása