Sötét jövő

Utazás a galaxisban érdekes világokra

2023. november 17. - Wittigen

Régen valamikor osztottunk meg nektek ilyen Mass Effectes és Star Wars-os utazási posztereket (meg még NASA-s posztereket is de, most az istenért sem találom), de azok a tudományos fantasztikum világának szülöttei. De engedd meg hogy elkalauzoljalak a mi galaxisunk világába.

Még egy gyönyörűen elkészített spekulatív dokufilmet hozok nektek Melodysheeptől (de komolyan bármit csinál a srác, eddig szerintem nem tudott hibázni). Fontos kiemelni, hogy az itt látott bolygók kinézete pusztán feltételezés, mert a naprendszerünkön túl igazából csak találgatásaink vannak, emiatt egy kicsit talán nem is szeretem mikor azt mondják, hogy találtak egy Föld szerű bolygót, és lehet rajta élet, és csak annyit tudnak róla, hogy több mint 4 pixel az átmérője a Hubble/James Webb teleszkóp képein, és hogy TALÁN a megfelelő zónában van. De attól még gyönyörű animáció, és pont jó arra, hogy elvesszek az univerzumunkban 30 percre.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5718194749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása