Sötét jövő

MA5C - az UNSC aranystandardja

2024. április 28. - Wittigen

Az MA37 videó sokatoknak tetszett, kedves olvasónk pedig jelezte, hogy van hasonló videó a legendás MA5C-ről is, arról a fegyverről, így itt vagyunk.

Az MA5C fegyvercsalád a Spartan katonák, kimondottan 117 kezében vált híressé (és gyűlöltté egyszerre, mert gyakorta olyan egyszerű katonáktól rekvizitálta Chief, akiknek cserébe üres fegyvert adott...). Garand Thumb pedig ismételten egy tökéletes mélységekbe menő elemzést csinált a fegyverről, mintha ő is részese lett volna harcoknak. Vagy ki tudja, lehet, hogy a jövőből küldte vissza a videót nekünk, egyszerű halandóknak. Vicces amúgy, amikor a rajongók jobban érték és értékelik a rajongásuk tárgyát képező univerzumot, mint az IP tulajok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1618285643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása