Sötét jövő

MA37 - az egyszerű UNSC gyalogos fegyvere

2023. december 20. - Wittigen

Írtunk már egy nagyon jól összetett M41 SPNKR replika készüléséről, meg írtunk olyanról is, hogy valakik működő PKD-t fabrikálnak (működő, ha a vaktöltény puffogtatást annak tekinted). Ez ugyan nem igazi (mert lőni azt biztos, hogy nem tud), de cserébe kárpótol minket a készítő in-depth utánajárása és felkészültsége.

Garand Thumb viszonylag széles körben ismert fegyveres tematikájú videókat gyártó youtuber,  és úgy tűnik elég nagy kocka is, no meg szereti a jó április elsejei tréfákat. Nos, ez a tréfa is inkább egy "komoly", nagyon jól strukturált részletes bemutató egy fantázia fegyverről, amit úgy mutat be, mintha ő maga használta volna az univerzumban. 

Valójában, ami elviszi a hátán a produkciót az nem is az, hogy úgy lett megszerkesztve a videó, hogy felületes megtekintésre tényleg úgy tűnik, hogy Garandnak tényleg van egy működő MA37-ese. Vagy illetve, vagy mikor bármit is csinál az elvárt hangeffekt van bevágva alá, hanem az, hogy felkészült a témából, és hogy dacára annak, hogy a fegyver kicsit furán néz ki, a HALO fejlesztői legalább beletették a munkát abba, hogy hihető legyen a dolog, és legyen miről beszélni. És az ő előadásában elhiszed, hogy ez egy működő fegyver, aminek történelme és történetei vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4218279733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása