Sötét jövő

Jump-packet valaki?

2016. február 01. - Wittigen

A béta változatát az újraindított honlapnak (még a google blogspot szolgáltatásán) ez a cikk nyitotta, de azóta sok idő eltelt, és most lett érkezésem kirakni a posztot újra.  Szóval, itt az ideje, hogy átlényegüljünk gyermekkori rajzfilmünk kedvenc hősévé, Wile E. Coyote bőrébe, és rendelhetünk is egy gyorsítót a helyi ACME elosztó központból!

De pontosan mit is értek gyorsító alatt? Az Arizonai Egyetem által fejlesztett testre szerelhető, mini sugárhajtóművet(!), mely lehet, hogy a népszerű Attack on Titan sorozatból vagy sokkal inkább a Gyalogkakukk rajzfilmből merítette az alap ötletet. Ahogyan azt a videóban is említik, a teszt táv lefutása, a plussz súly ellenére is rövidült, tehát létjogosultsága az van az eszköznek. Kis szerencsével nemsokára mi is hátukra szerelt rakétákkal száguldozhatunk, mint ahogy azt a préri farkas is teszi. Egyelőre nem gyorsít a hangsebesség 2x-esére, de az is nagy dolog, amit elértek vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr388344744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása