Sötét jövő

Igazán rajongással készült SW kisfilmek

2024. március 23. - Wittigen

Nem olyan régen morogtam pár sort, hogy mennyire kiábrándultam az új irányból, és mennyire dühít, hogy mindent amit az Expanded Universben szerettem effektíve tönkretesznek. Nos a Remnants pont az EU olyan korszakába kalauzol el minket amivel eleve megismertem azt. És ki nem vágyott volna még több űrcsata jelenetért?

Ezek a rövid, alig egy-két perces videók pont azt a pontot kapirgálják meg a hátam közepén, amit régóta nem tudok megvakartatni semmivel, vagy ami épp megvakarná, azt azon nyomban el is kell cseszni. Az animáció szép, letisztult, a hajó modellek pedig gyönyörűek, remélem majd más projektekben is viszont láthatjuk őket, mert vétek lenne ha ezeket megtartaná valaki csak magának. Apropó kollaboráció, az apró epizódokban feltűnnek olyan hajók, melyeket az egyik kedvenc csatornám fenegyereke EC Henry keltett életre. EC henry munkásságát talán nem kell bemutatni senkinek, de akinek igen, a srác elfeledett, alig vagy csak concept artokon szereplő járműveket modellez és hoz el nekünk a "valóságba". A Sky forge csapata pedig ezeknek a modelleknek meg a sajátjaik felhasználásával csinál igazán zseniális pár perces filmeket melyek nyugodt szívvel köröznek le bármilyen hivatalos kisfilmet. Nem is húzom tovább a szót, tessék itt van egy csokorba, pontosabban listába gyűjtve az összes remnantos kisfilm, jó mazsolázgatást, mer lesz benne mit.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9718282555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása