Sötét jövő

Mad Max típusú világvégéhez jó lesz, csak bírd naftával

2017. december 27. - Wittigen

A zombi világvége hype napja már rég leáldoztak (a gyenge filmes próbálkozásokat ne említsük), de ez senkit nem akadályoz meg, hogy ilyen hatalmas mosntrumokat gyártson és árusítson. Íme a tökéletes vadállat a világ végéhez, csak kár, hogy 100-on 100-at eszik.

Íme az Earthroamer XV-HD, egy 1,5 millió $-os monstrum, mely menekülés közben is tökéletes luxust nyújt. Bár, ha én megvenném, drasztikus átalakításokat eszközölnék a belsejében, példának okáéert a luxus nagy részét kihajigálnám (no persze nem mindent, merthát a kellemes alvás azért kell). A luxuslakókocsit egy Ford teharautó/pickup alvázára egyedileg építették rá. 523 liter üzemanyagot képes tárolni, 2273 liter víz mellett (melyből 1136L az ivóvíz). Az áramellátásért 20,000 Watt/h-s akksik és 2100 Watt/h-s nappanelek gondoskodnak, no meg a beépített hidraulikus töltők, melyek menet közben fél óra alatt feltöltik az akksikat. A négy kerék meghajtásáról egy 6,7 L-es V8-as szörnyeteg gondoskodik 330 lóerővel. Ha megtetszett, akkor küldj nekik egy emailt, és megbeszélitek a dolgokat. Arra figyelj, hogy 375000 dollárnyi letétet kérnek előre, és a model 2018 vége felé lehet a kezedben (aztán meg győzzed csak tankolni). 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr113412517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása