Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Astartes

2019. március 11. - Wittigen

 Lord Inquisitor parkoló pályára kerülésével sem kell hiányt szenvednünk minőségi Warhammer kisfilmekben. Ami azt illeti, rögtön 3-at is hozok, bár igaz, hogy a "rövidfilm" it a szó szoros értelmében vevendő. Íme az Astartes minisorozat, mely eddig 3 db, nagyjából egy perces részt élt meg eddig (és a leállásnak jelei sehol). Csak úgy, mint a Bright Memory ez is egy egyemberes projekt, és lassan halad, de ha megnézitek, akkor megértitek majd, hogy miért nincs még 4. rész. A történet során egy meg nem nevezett space marine osztagot követünk, ahogy átszállnak a eretnek hajóra, és rendet vágnak. Kimondottan átlagos nap a Warhammer univerzumában.

 

És egy kis bónusz, a rövidke poszt után, ők rejtőznek a páncél alatt. Photoshop+Zbrush, Sergei Rynkov ArtStation-jéről (ő a késztő) származnak a képek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4814631016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása