Sötét jövő

Napi kell: Tachikoma LEGO

2019. június 24. - Wittigen

A LEGO-ban az az egyik jó dolog, hogy bármit meg lehet belőle építeni. A másik pedig az, hogy minden elemnek, amit valaha is gyártottak van egy kódszáma. A harmadik legjobb dolog pedig az, hogy vannak oldalak, ahol ezek alapján a kódszámok alapján lehet alkatrészeket rendelni. Remélem már kapisgáljátok, hogy milyen irányba haladok, és a cím alapján már összeraktátok, hogy mi következik.

A közelmúltban rágtam át magamat a teljes GitS univerzumon, és beleestem a Tachikomákba. Gyermeki kíváncsiságuk és személyiségük azonnal belopta magát a szívembe, és a második sorozat alatt azért elmorzsoltam egy könnycseppet, amikor feláldozták magukat. Szóval elkezdtem kutatni a neten, hogy mik a lehetőségeim, ha szeretnék egy Tachikoma modellt, és rábukkantam a Rebrickable oldalán erre a komplex Tachikoma Lego szettre.

Hát menten elolvadok. Gurul, forgatja az első szemét, és integet. Felettébb aranyos :3. Konkrét árat nem tudok mondani, ez attól függ mennyire vagy ügyes. A Rebrickable szerint akárhol lehet 71 és 341 ezer forint között, és még úgy is van alkatrész, ami nincs kínálatban és majd vadászni kell. Lehet ezt összespórolom magamnak.

 

via.: Rebrickable

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7314721351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása