Sötét jövő

Napi kell: Szamuráj SW figurák

2019. november 19. - Wittigen

Volt már két féle figura kollekció, egy vadnyugatos, egy cyberpunkos, de azok egyedi darabok voltak. Azonban sokatok tetszését megnyerte anno a Szamuráj Star Wars képsorozat, mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy megszerezhetitek a bábukat belőle? Najó, nem pont azokat, de nagyon hasonlókat? Íme a Szamuráj SW kollekció! 

A 2017-es nagy SW robbanás (mely azóta amúgy rendesen meg is döglött, a 8. rész játékai a kutyának sem kellettek jórészint) adott életet ezeknek a figuráknak, melyek azonban eddig rejtőztek előlem, aztán egy kedves imgur felhasználó felhívta a figyelmemet rájuk, úgyhogy veletek is megosztom.

Jango és Boba figurák

Boba nem véletlen vált annyira kedvelt figurává. Mégis ki merne foghegyről válaszolni fekete ködmönös, fekete kucsmás sith nagyurunknak, Darth Vader "csak semmi dezintegráció" kommentjére úgy hogy "ahogy akarod"? Aztán a Klónok támadása behozta a fatert, aki meg egy másik népet, a mandaloriaiakat hozta be a történetbe, akik meg más miatt közkedveltek. Nos a páros nem kerülhette el a szamurájifikáló sugarat, szóval íme az apa és fia páros. Röpke 110 és 60 dolláros árcímkével. Mind a ketten 17 centi magasak (Boba 0,7 centivel a faterja fölé nőtt), mind a kettőhöz jár tömérdek kiegészítő meg jó pár plussz kéz. Azonkívül gyönyörű részletességgel dolgozták ki mind kettejük páncélját, amiért  egy piros pontot megérdemelnek.

 

Jango fegyver szettje

Darth Vader

Aztán íme a fekete bekecses és kucsmás sith nagyúr maga, újraálmodva, mint szamuráj ezredes. Matt fekete ABS és PVC, 18 centi, és fenyegetően morcos. Az ő páncélja még nagyobb figyelmet kapott mint a két fejvadászé, szépen intarziázva is vagyon. Az aranyba öntött birodalmi jelképek használata mint fejdísz pedig egész ötletes. Az ára a karakterhez igazodik: 99 dollár.

Darth Maul

Maul is egészen kedvelt karkaterré nőtte ki magát. Szöges fejű dathomir-zabrak keverékünk ezúttal egy harcos monk ként reinkarnálódott, a megfelelő gyöngysorral és ijesztő japán álarccal együtt. Természetesen nem maradhat el a jól ismert kétpengéjű fénykardja sem, ami szétszedhető. Ami azért fura, mert ilyet egyszer tudott csinálni, az is az a pillanat volt mikor Obi barátunk kettőbe kapta a kardját és őt is.

És végezetül jöjjön 3 rohamosztagos. Najó 2 klasszikus és egy noise ma bárd(?)

Íme a klasszikus rohamosztagos, fehér-fekete kontúrozott páncél helyett arany kiemelésekkel, és a mellkason ízlésesen elhelyezett birodalmi emblémával. 70 dollárért a tiéd.

 

Aztán itt van egy havasi rohamosztagos, szintén helyre kis elefántcsont sznű gúnyába bújtatva, ezüsttel futtatott páncél élekkel, és hordozható lemezkályhával a hátán. Emellé még jár egy pofás háromlábú kovácsoltvas golyóköpködő is, csak a miheztartás végett. 80 dollárt lesz szíves.

 

És akkor itt egy picit unortodox figura, íme a noise ma... akarom mondani, a rohamosztagos bárd. Fogták az alap rohamosztagos figurát, elvették a kardjait, helyette kapott egy dobot és egy kagylókürtöt, és megtették harci dobosnak, tényleg vajon van japán dob feldolgozása az Imperial march-nak? (A válasz igen). 70 dodóért üti a markod a figura.

Még több figurát meg miegymást találhattok a játék bolt oldalán.

via.: Big Bad Toy Store

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr515269060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása