Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Halász

2019. december 03. - Wittigen

Mindig is szerettem a mélytengeri szörnyes sci-fi-ket. Abyss (még mindig várok a blue-ray megjelenésre, mert az a film gyönyörű), Gömb stb, mind a szívem csücske. Kisfilmünk főhősére, Wongra igen csak rájár a rúd, kinevetik, és még tartozása is van. Ám egy nap elhagyja az öblöt, hogy végre fordítson a sorsán, ám az nap este nem is számít rá, hogy mi akad majd a horgára.

Ha minden igaz, akkor majd egy teljes film is lesz a Halászból, de egyenlőre ennek nyomát sem látom. A Mogwai szóra való kereséssel csak valami zenebandát hoz fel, még csak nem is érdeklődési köreimbe vágót. Amíg nem találok konkrét infót, addig parancsoljatok, ámuljatok, hogy mennyi és milyen CGI volt a filmbe sűrítve.

És még egy kis bónusz betekintés a forgatásba.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7615325644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása