Sötét jövő

Systemnews: Ismét eltelt egy év

2019. december 09. - Wittigen

Mágikusan kerek (és egyben egyik kedvenc számomhoz is értünk) és eskü, hogy ezúttal nem csesztem el a számolást, és kell hajnal 3-kor olvasói felhívásra számot cserélnem. BOLDOG ÖTÖDIK ÚJJÁSZÜLETÉSNAPOT SÖTÉT JÖVŐ!

5 éve láttam neki az oldal újraélesztésének, és akkor még szakmát tanuló diák fejjel, és csinálom azóta, töretlenül, hogy átadhassam másnak is azt, amit anno az oldal adott nekem. 5 év, 511 cikk, 10 gonosz cég, ami létezik, több mint 40 nyilvántartott már megtörtént és majd megtörténő világvége jellegű esemény és egy csöppnyi 47,5 GB oflline mentés, hogy ne vesszen el semmi (és be is bizonyította létjogosultságát, az Astartes törlésével), és tömérdek emlék, ami hozzátok kötődik, mert nekem a legkedvesebb dolog interakcióba lépni veletek a posztok alatt vagy éppen az oldal csetjén keresztül. Köszönöm, hogy olvastok minket. Ti vagytok a Sötét Jövő (ez de pesszimistán hangzott :D ). 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2615303966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása