Sötét jövő

Dokufilmes kalandozások a jövőbe

2021. május 03. - Wittigen

Gondolkodtál már azonb, hogy mi vár az univerzumra év milliárdok vagy esetleg trilliárdokkal később? Vagy csak szerete a késő esti exisztenciális krízist? Ne is menj tovább, egy elképesztő spekulatív dokumentumfilmet találtam a jelenlegi tudásunk alapján előrevetíthető, majd már csak találgatható jövőnkről. És az a jövő fény nélküli. Az a jövő, sötét.

Szeretnélek hát elkalauzolni egy utazásra az univerzumunk végéig. De vigyázz, ha csak egy másodpercre lankad a figyelmed, mi kihalunk, az univerzum pedig ugrik 10 billiárd évet előre.

Fontos kiemelni, hogy egy bizonyos ponton túl, csak lehetőségeket fejt ki a videó, és felfoghatatlan időtávlatokat öle fel. Olyan távlatokat, melyet leírva sem érthetünk meg. Átlag ember számára majdnem megfoghatatlan fogalmakkal bírkózik meg, mégis teszi ezt érthetően és gyönyörűen. Véletlen találtam rá, és nem voltam felkészülve arra a gyönyörű hajnal kettes exisztenciális krízisre amit adott nekem. A zene és a vizuális megvalósítás pedig kiemelkedő, és a univerzum utolsó éneke tökéletes választás volt. Ha megtetszett és szeretnéd, akkor itt meg tudod venni, közvetlen a készítőtől.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr6916482024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása