Sötét jövő

Napi kell: Smith ügynök mellszobor

2022. március 25. - Wittigen

Ha eljátszottál már az ötlettel, hogy valami kicsit klasszikusabb tárgyat szerezz be a gyűjteményedbe, akkor szerintem megtaláltam a neked valót. Íme egy tömör bronz Smith ügynök mellszobor. Mármint megtaláltam volna, ha időben posztolom. De azért megy a Napi kell kategóriába.

A mellszobor méretarányos mása Hugo Weavingnek és Neó öklének. Igen, Neó öklének.

A szobor 23x34x40 centi méretű, és üvegszálból készült, melyet fémreszelékkel kevertek, ezért néz úgy ki, mintha egy tömör bronz szobor lenne. A szobrot 3D renderek alpján készítették a filmből, és egy exec-nél csücsült míg kalapács alá nem került és nem kelt el 1750 fontért (~770000 forint). Szóval ez már pont nem lehet a tiéd, hacsak nem tartod a szemed a Prop Store Auction oldalán (ők pofozták helyre a kikukázott Nostromot is).

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr2316799084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása