Sötét jövő

Napi kell: Átalakított BR revolver

2022. október 24. - Wittigen

A Szárnyas fejvadászból Deckard pisztolya egy ikonikus fegyver, nem véletlen lehet belőle tökéletesen hiteles replikákat venni. Na de ki ne szeretne egy funkcionális fegyvert? Najó, annyira nem funkcionális, hogy androidot teszel vele hidegre, de amennyire a lehetőségek engedik az lesz. Na de ilyet nem veszel, neked kell csinálnod. Szerencsére van hozzá alkatrész listánk.

Szükséges kiemelni a következőeket:

  1. Itthon ilyet valószínűleg nem csinálhatsz, de nem vagyok jártas az erre vonatkozó törvényekkel kapcsolatban, Google/Bing/Yandex kereséseim nem hoztak eredményes válaszokat, ha valaki tisztában volna vele, akkor nyugodtan vázolja fel a helyzetet.
  2. Ez nem az otthoni barkács kategória, ha nem vagy jártas benne, akkor elégedj meg a Tomenosuke szettel (már ha találsz egyet megadnak).
  3. Ne legyetek hülyék, ez nem gyerekjáték.
  4. Attól még cool as fuck!

Szóval szükséged lesz egy Tomenosuke Blaster Pro Assembly Kit-re, ami gyakorlatilag egy festetlen, félkész replika PKD. Ez a szett eleve drágus az az egy, régi aukció amit találtam 1300 dollár volt, úgyhogy máris rögtön mélyen zsebbenyúlós a projekt. Utána szükséged lesz egy Charter Arms Bulldog pisztolyra, ami, ez olyan 400 dollárra fog rúgni. Aztán kelleni fog még egy eszterga gép is meg egy pár szerszám mert el kell végezned néhány módosítást. Be kell szerezned egy módosított elsütőszerkezetet 30 dollárért, le kell vágnod a töltény kilőkő rudat, aztán csinálnod kell egy saját csövet és egy cilinder tartó csavart. Ha ezekkel megvagy akkor a következőt kellett kapnod:

Szóval olyan 1900 dollárral később ( ~764000 forint az íráskori árfolyamon) lesz egy egyedi még ha vaktöltényt puffiogtató, de puffugó PKD-d, már csak androidokat kell mellé kerítened (de ha azok még messze is vannak, Pötyikére és fánk hordó robira vadszhatsz). De mivel sokunknak kívül esik egy funkcionális fegyver elkészítése otthon, ezért még hozok egy videót a végére, ami megmutatja, hogy hogyan épül fel a már fent emlegetett replika szett:

Ha lenne rá pénzem felhajtanék egy ilyen szettet az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7817934682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása