Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Tukk Tales - trailer

2023. április 09. - Wittigen

Már régóta mondom, hogy a technológia fejlődésének hála, drasztikusan javultak a fan filmek minősége. Először azért azért, mert elérhetővé váltak minőségi kamerák, aztán azért mert olyan szoftverek váltak elérhetővé, melyek lehetővé tették a nem csak elfogadható VFX, hanem a kimondottan jó VFX unkák elvégzését otthonról. Na de ez már a következő szint. Ugyanis az animációt még nem replikálták soha ilyen pontosan.

Komolyan mondom. Ha nem lenne előtte, hogy rajongói alkotás, akkor már csak a title card alapján azt mondtam, hogy a CN csinálta. 

A készítő szabad idejében dolgozik rajta (mint OtaKing a Tie vadász rövidfilmjén, vagy Etienne a Redemption játékon), és egy 6 perces kisfilm lesz majd ha elkészül, de már ez az aprócska betekintő is megmutatja, hogy mennyi szeretet szorult bele. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a végtermék.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8518096890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása