Sötét jövő

Neonfénybe vont taktuksok 4.

2023. október 16. - Wittigen

Anno viccből kezdtem el aztán most itt vagyunk a harmadikmerítésnél. az előző részeket itt találod meg.

Lost Outrider - I hope it hurts like hell

A Lost Outrider egy teljesen új találat mióta elkezdtem a neonfénybe vont taktus szériát. Igazából nem sokat tudok róluk mondani, lényegi infót nem találtam. A Hope it hurts like hell egy kellemes instrumentális zeneszámként kezd mely tökéletes egy koszos, neonfényes éjszakai kószáláshoz ha valami bánt. A Kicsi zúzós rész meg már csak ajándék.

Lost outrider - Lantern

Olyan jól illene egy cyberpunk romantikus filmhez. Kár hogy nem aknázzák ki a műfajt ebből a szempontból.

Jeremiha Kane - Never back down

Ha egy pörgős, egyedül a világ ellen zene kell egy utcai szamurájodnak, akkor megtaláltam ami neked kell. 

OMNIMAR - The Matrix

Egy nagyon jó Mátrix inspirálta szám, mind vizualitásában mind dalszövegében. Legjobban egy nightclubba tudnám elképzelni pulzáló basszussal.

Bring Me The Horizon - Parasite Eve

Ki gondolta volna, hogy egy bolgár népdal ennyire tökéletes nyitánya lesz egy MI vagy idegen faj felemelkedésének és a mi kiirtásunknak. De hát itt vagyunk. Amúgy mint kiderült számomra a Parasite Eve egy régi PS játék volt, ahol az emberek kiírtására pályázott egy nő, szóval ilyen szempontból kissé tévedtem, azonban a klipp jelenetei inkább egy öntudatra ébredő MI-re emlékeztet.

Red Marker - DMC 12 Gauge

Réges-régen mikor a Retrowave a Kung-Fryval itthon is berobbant (legalább is az én tudatomban) nagyon sok számot összeszedtem, és azok azóta is téli álmukat aludva várták, hogy megosszam veletek. Kezdetnek egy "könnyed" korpós rajtaütéshez és gyilokdához passzoló számot hoztam nektek. 

Gunship - Dark All Day

Kimondottan jó saxofon szólók keverednek lüktető elektronikus dallamokkal és emellé társul egy nagyon jó animációs videó is (és ami azt illeti, egyáltalán nem hazudik ;) ), primo sztorival. Megéri mind kettőre figyelni. Jut is eszembe, a Shadowrunnak vannak vámpírjai?

Dance with the dead - Kick start my heart

Mötley Crüe eredetijét nem lehet űberelni, maximum kicsit áthangszerelni. Nos pontosan ez történt. Amúgy az elmúlt pár évben divat lett remixelni a régi klasszikusokat modern játékokhoz, és míg a játékok szarok (khm rád nézek BF 2042) addig a számok marha jól jönnek ki.

Glitch Black - Death Spiral

Kicsit kaparós glitch beütésű synthwave, dekásoknak ajánló serkentő drogok helyett, mikor a korpós jegek vadásszák a lelked.

Danger

Danger egy francia electric műfajban alkotó zeneszerző/zenész, véletlenül találtam rá, csatangolásaim során. Zúzós elektronikus dallamok, tökéletes egy klubban való lebzseléshez. Érdekesség, hogy mindegyik száma egy időpontra utal: amikor befejezte őket. Minden további nélkül, hallgassátok meg a 22h39 és a 22h41 számokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr518044782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása