Sötét jövő

Ghostbusters Frozen empire praktikus effektek

2024. július 16. - Wittigen

Az Örökség egyzseniális folytatás volt, mely új és szerethető karaktereket hozott be, és tisztelte az előző filmeket, kétszer is írtam róla, a filmről és a practical effektről benne. Nos a Frozen Empire-nek azért voltak hibái, de azok közül egyik sem a practical effektek voltak. Szóval engedjétek meg, hogy csirpeljek megint.

Az effektek mögött rejtőző csapat ismét kitett magáért ami a kellékeket és szettdizájnokat illeti, sőt ami azt illeti igyekeztek minél több fontos elemet kézzelfogható tárgyként megalkotni, és Adam a Testedtől ismételten meglátogathatta őket, és elhozta nekünk a legjavát. A kedvencem a mostani szériából a megszállt discman és Phoebe módosított protonpakkja (sajnos mind kettő evés szerepet kapott). A discman teljesen ki lett belezve, de ennek ellenére meglepően "harapós" jószág lett, Phoebe pakkja pedig azért tetszik, mert faék egyszerűségű megoldást választottak: a forgó tárcsára csiszolópapírt rögzítettek és arra fém darabokat nyomnak és attól köp szikrákat. Amúgy az egyik részben McKenna Grace is feltűnik, aki Phoebe-t játsza a filmben meg annyira cuki, öröm látni, hogy tisztában van egy csomó mindennel és fangörlködik apró részleteken :3. De az egyéb apró részletek is lenyűgözőek, még ha nem is lehetett látni őket a filmben. Az egyik ilyen a tűzoltóház padlója és plafonja, amin egy egyező "javítási" folt van, mert ugye az előző részekben valaki (khm, khm Peck) lekapcsolta a tárolót és kitörtek a szellemek ami megrongálta az épületet. Át is adom nekik a szót, meséljenek ők inkább. (A lent beágyazott videó valójában egy lejátszási lista).

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr518359045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása