Sötét jövő

De miért gyűlölitek Jar-Jar-t?

2015. október 24. - Wittigen

"Jar Jar Binks sorozatos halálos ítéletei"

 

A Star Wars rajongókból kétféle létezik: aki az összeset szeretni, és aki csak az első "eredeti" trilógiát. De azt általános jelleggel elmondhatjuk, hogy az utóbbi kategória nagy része legfőképp Jar-Jarra fúj. A poszt eredeti írója szerint "Lucas is megbánta ezt az újítását.". Nem tudom, hogy, hogy vagytok vele, de szerintem pont olyannyira fontos karakter, mint bármely más szereplő. Szerintem az az igazság, hogy Jar-Jar nélkül sok minden nem történt volna meg, úgy, ahogy megtörtént. Tehát A Star Wars prequelek nem létezhetnének nélküle.

Aztán még vannak azok is az SW rajongók körében, akik művészi vénával vannak megáldva. És amikor a két csoport találkozik, akkor igen elborult képek születnek :D, pl.: mint Jar-Jar barátunk szörnyű halálformái.

Chris Weyer az átlagosnál is jobban utálja Jar Jar-t, durvábbnál durvább halált kívánva neki. És nem csak lélekben kívánja, hanem formába is önti sötét gondolatait. Íme, egy kis válogatás Chris halálos ítéleteiből.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr397699002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása