Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Vessel - kellemetlen típusú találkozások

2015. november 24. - Wittigen

A Vessel egy egész jól sikerült kis földönkívüli szörny horrorfilm. A történet a Liberty Airline 298-as járatának utasait követi, akik nem sokkal a felszállás után egy harmadik típusú találkozást élnek meg, mégpedig a kellemetlen fajtából.

Felirat nem sokára. (Meg lehet, hogy szolgáltó váltás, ha a yt nem adja...)
Update: Hát letiltották, de parancsoljatok.

Kicsit frissítsünk a cikken, találtam néhány dolgot, ami talán újnak számíthat :) Először is, mint sok társa ő is részben Kickstarter segítségével látta meg a napvilágot, noha nem kértek egetrengető összegeket, csupán 8500 dollárra volt szükségük, és a kisfilm elkészülésére tett ígéretüket 2 év alatt be is váltották (ami azért elég ritka). Kellemes meglepődéssel konstatáltam, hogy az idegen lényünk nem teljesen volt cgi, ahogy azt a következő képek is tanusítják:

 És néhány látványterv is előkerült az internet mélyéről:

Via.: Vimeo (Csak nem engedte linkelni)

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr258105358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása