Sötét jövő

Napi kell: Zsiványos kabátok.

2016. december 13. - Wittigen

Most, hogy így egy nappal az aktuális Star Wars rész, a Zsivány egyes bemutatója előtt vagyunk, nézzük, hogy ezúttal mivel járatja csúcsra a márketing gépezetét a Disney. Szólok előre, nagyon kelleni fog, és nagyon Zsiványos!

Ahogy az szokásos, zakatol az a bizonyos, és óóó, nincs rajta fék. Bár egyes esetekben, mint pl a Star Warsos csirkefalatkák esetében vagy az SW logós kenőmájas esetében azért el kellett volna a segítsége egy vészféknek.

No de, most a Columbia csapott le a reklám ajánlatra, és hozta el a saját termékeit. Nevezetesen 3 kabátot, igen borsos áron: 400 és 500 dollár között árulják/ták őket..

Az első egy Birodalmi Halálosztagos esőkabát, potom 450 dollárért, de ennél még nem érzek késztetést:

A második Cassian Andor kabátja, mely egy egész jól téliesített kabát, ára ismeretlen, és már el is fogyott:

A harmadik, és egyben tán a legkirályabb kabát sajnálatos módon csak lányoknak készült. Íme Jyn Erso kabátja, és sajnálatosan ez is elfogyott:

És végezetül a képekre kattintva megbámulhatjátok őket nagy alakban is, mást úgyse nagyon tehetünk, Magyarországon nem forgalmazzák őket.

via.:diceandsorcery

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr512046037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása