Sötét jövő

Amikor a játékosok feszegetik a határokat.

2021. március 01. - Wittigen

Az EA Squaron játék bejelentése nagyon nagyot szólt, azonban ugye ez sem eredeti ötlet, hanem az egykori Tie fighter és X-wing allince egybegyúrt változata felhúzott grafikával (a sztori lehet eredeti, arról nem tudok nyilatkozni). De hát ugye mindneki ismeri az AAA játékok kellemetlen velejáróját, a bika gépigényt. Ha nincs erős géped, de szeretnél egy jó szimulátor élményt, akkor van megoldás a számodra. R2D2 kérem a zenét.

Most hogy megadtuk a hangulatot a cikhez, menjünk vissza az időben egészen az X-Wing alliance játék megjelenéséig (ami idestova 22 éve volt). Majd rúgjunk bele egy óriásit és hozzuk a mai szinten elfogadhatóra. Legalábbis ez a X-Wing Alliance Upgrade csapat célja, és mellékesen a teljes játék 86%-át már felujították a játéknak, és nincs jele a megállásnak. Új modellek, effektek, még a motorhoz is hozzányúltak, sőt valaki még VR fejmozgást is berhelt bele. Állításuk szerint alig van már olyan része a játéknak, amihez nem nyúltak volna hozz, az elmúlt 20 év alatt (ugyanis ennyi ideje kalapálják a kicsi modjukat) A telepítés pedig bőven leegyszerűsödött a korábbi lépésekhez képest, összesen két fájlt kell letöltened, a Mega patch 2020-at és annak az 1.1-es plussz kiegészítőjét, és igazból készen is vagy. Ha bármi hiba akadna, arra pedig ott a GY.I.K és a fórum :) A XWAU-os srácok fontosnak tartják kiemelni, hogy a mod kizárólag grafikai felujítást tartalmaz, semminek az értékéhez nem nyúltak, és minden ugyan az maradt.

Kis emlékezet frissítés: így nézett ki a játék '99-ben 

 És így néz ki most feltuningolva. Ugyan az a játék, mégis szignifikáns különbségek. Bárcsak valaki megcsinálná ugyan ezt a Rogue Squadronnal, de annak a játénak nincs modding közössége :(

Zárószavakként: a feltuningolt méretű modellek és egyebek miatt ehhez sem lesz elég egy krumpis pc, de bőven nem kell annyi hozzá, mint esetleg kellene a Squadronhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3016210914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása