Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Tanulni akartam, kisfilm lett belőle - Raptor

2021. március 27. - Wittigen

Pontus Ryman csak meg akarta tanulni a Blender használatát, de kissé elszaladt vele a ló, és alkotott egy gyönyörű 3 perces "suit up" szekvenciát. Minőségében vetekszik az Astartessel. De nem csépelem tovább a szót, nézzétek meg ti is!

Mikor 3 percben többet mondasz el egy szó nélkül, mint komplett filmek "mély" jelentéssel, másfél óra alatt.. Nekem iszonyatosan bejön. Egyedül tán a felesleges por és lensflare nem kell az elejére, de ez szőrszálhasogatás volna. Ha felfedeztetek némi utalást mondjuk a Crysisra, vagy az Ironmanre, akkor az nem véletlen, hisz a készítő onnan is vett inspirációt. Ha tetszett nektek is merüljetek el a készítő Artstation profiljában, vannak ott nyalánkságok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr5216448852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása