Sötét jövő

Rövidfilm kvadráns: Warhammer 30k - A remény halála

2022. február 25. - Wittigen

A Warhammer 40k univezumát mindenki ismeri. Örökös háború, mely idestova a jó ég tudja, hogy hány évezrede, és még hány évezredig fog dúlni. Szóval a háború örök. És Ultramar (igen törpikék, de kövezzetek meg, én szeretem Titus kapitányt) épp ég. Egy elkeseredett támadást intéznek az inváziós flotta gerince ellen, mely csak veszteséggel jár, győzelemmel nem.

Egy iszonyúan részletes és gyönyörű kisfilmet hoztam nektek, melyben tömérdek apró részlet van elrejtve, a warp által össze vagy a falba olvasztott "emberek", káosz ikonográfiák, és sok egyéb nyalánkság. A készítő teljesen egyedül animálta, csak úgy mint Astartes, és ez sem rejti véka alá az univerzum erőszakosságát, sőt, én erősebb korhatári besorolással látnám el, mert igazi grim dark.

És jó hír: a folytatás már készülőben, és a kikerült concept artok és egyéb nyalánkságok alapján ugyan ilyen jó lesz, bár hogy valaha elkészül az sajnos kérdéses.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1616793092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása