Sötét jövő

Nem tudom mi ez, de mééééég akarok

2022. november 04. - Wittigen

Halvány lila gőzőm sincs miről énekelnek, de többet akarok.

Akár a Neonfényes taktusok cikk része is lehetne e két szám. Az elsővel a megjelenését követő pár hónapban találkoztam, még talán meg is osztottam veletek, noha csak egy facebook poszt keretében. Ő volt ez:

Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy mi köze van egy disztópikus cyberpunknak tűnő háttérvilághoz, hogy milyen autót vezetsz, (mert az első szám erről szól tényleg, az angol feliratos verzióból kiderül), de az animáció és a karakterek egész jól néznek ki, helyenként, de főleg 4:02-től ahogy a gránát lehántolja a hapsi pofáját az nagyon szépen van animálva.  Aztán egyik olvasóm bátorkodott jelezni, hogy készült ám folytatása vagy előzménye. 

Többszöri megtekintés után előzménynek tűnik, hisz a fehér raszta srác és a kutya az előző részből itt tűnik fel először. Viszont a kínai srác rútul elpatkol, úgyhogy fura, de attól még az animáció ismételten nagyon pofás. Most látszólag hellyel-közzel nemesebb célért megy a dara. Pontosabban egy illegális állatharcokat szervező maffiózót szeretne a fehérhajú és viszonylag lengén öltözött hősnőnk gallyra tenni. Mind két számot a Глюк’оZа/Gluk'oZa néven tevékenykedő orosz művésznő jegyzi, de ezen kívül mást nem igen találtam, mert az igazat megvallva, nem tudok oroszul, a fordítók meg eh. Ha valaki tud oroszul és hajlandó nekem egy kicsit utána menni, hogy mit akarnak átadni a számok, akkor keressetek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3017940046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása