Sötét jövő

Hogyan kreálj Space Marine-t?

Ezúttal a realitás talaján maradva.

2023. november 01. - Wittigen

A Youtube-on érdekes dolgokra lehet bukkanni. Van aki autót épít (itt megjegyezném, hogy azóta az autó magától már ment), van aki pedig HALO rakétavetőt barkácsol. Aztán itt van egy doki aki egy szép méretes fába vágta fejszéjét. Space Marinet operál. Mindenki megnyugodhat, ez csak gondolat kísérlet, de attól még megéri megnézni.

Ezer és egy lore videót lehet találnia youtubeon amelyek a Space Marine-okba ületett extra szervekkel foglalkoznak, de valami mégis kiemeli Dr. Chris Raynor-t a többi közül. Igazából két dolog is. Már most 115 perc (+/- 1-2 perc) hosszan értekezik a lehetőségekről és még várunk a záró epizódra, illetve videói nem odáig terjednek, hogy felolvassa a vonatkozó wiki bejegyzéseket és kalap kabát. Nem-nem. Raynor doki a realitás talaján maradva (amennyire lehet) megpróbálja képzeletbeli Billy Space Marine-unkba implantálni ezeket a szerveket úgy, hogy számba veszi a most elérhető technológiákat és műtéti eljárásokat. A cím ne tévesszen meg senkit, nem reagál, hanem elemez, és a legjobb az egészben, hogy olyan tisztán és érthetően csinálja, hogy bármiféle orvosi előtudás nélkül megérthető és emelett tisztán van illusztrálva. Imádom, ha valaki ennyi kutatást beletesz egy témába. 

És némi bónusz a végére, mert ezt az albumot már rég meg akartam osztani veletek:

Ezeket a képeket egy végzős egyetemista készítette, aki történetesen Egészségügyi képalkotás szakon vagy min végzett (az a lényeg, hogy ilyen jellegű képeket tanítanak rajzolni), és nagyon jól megmutatja vizuálisan az első videó tartalmának néhány részét. Elméletile felvette a kapcsolatot a GW-vel, hogy érdekli e őket a projekt, de tudtommal nem reagáltak rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3917941970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása