Sötét jövő

Térkép apokalipszis esetére

2017. január 02. - Wittigen

2012 tájékán, mikor a világvége egészen felfutott dolog volt, hála a 2012 filmnek meg egy ön újraindító maja naptárnak. Egyre másra születtek az armageddon scenariok. (Azóta asszem minimum 10-szer haltunk meg, de már nem számolom). Ez időtájékán a zombik iránt is megerősödött az érdeklődés, és természetesen a Sötét Jövő elsőként adott közre tippeket a túlélésre nézve. Most már tudjátok, hogy vehettek zombi-biztos házat, vérző zombibabát gyakorláshoz, túlélésre felkészítő kiképzést, sőt még versenyre is nevezhettek! Ja és arról se feledkezzünk meg, hogy létezik terv egy esetleges járványra. De a leghasznosabb mindezek közül tán a soron következő.

Update [2022.10.16]: Azóta sajnos  Google nincs adakozó kedvében, és az API használati díja úgy megugrott, hogy a tulajdonos lelőtte a térképet. Kár érte, jó ügynök volt.

Az internet tele van optimista emberekkel. Az ő munkájuk gyümölcse a Map of the Dead. Az Arany oldalak és a Google Maps elérhető információi alapján egy fantasztikusan praktikus áttekintést ad arról, merre vannak a legközelebbi élelmiszert, szerszámokat, fegyvert, túrafelszerelést áruló üzletek, katonai bázisok, benzinkutak, vagy a messzire elkerülendő kórházak és temetők. Nagyon hasznos lehet, de időben ki kell nyomtatni, a világvége elérkeztekor elég nehéz lesz online maradni :) Szóval tessék csak ismerkedni a lakóhelyetek környékével, mert ha menekülni kell, nem lesz majd sok idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr612073545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása