Sötét jövő

Systemnews: pofátlan önreklám kiadás

2017. december 19. - Wittigen

Halihó, a születésnappal ideje egy kisebb systemnews bejegyzésnek is, és végülis ma nyitottam egy új rovatot, melymegérdemli a plussz beegyzést. Úgyhogy íme az oldalt illető változásk listája.Eltávolítottam a támogatás menüpontot, mert úgyse vonz az senkit, helyette tán nyitok egy bolt szekciót, hátha jobban vonz. :D. De ami tán érdekesebb: sokszor hangoztattam már abbéli nézőpontomat, hogy a sci-fi írók igenis befolyásolják a technika fejlődését. Jó szemléltetője ennek ez a poszt. A rohanó világban pedig elkerülheteten a fejlődés, és filozófiámnak tartom, hogy biztonságos jövőt építhetünk magunknak, ha a tudósaink sci-fi rajongók. Ezért elindítom a Világvége kézikönyv rovatot:

Ez egy konstans oldal lesz, folyamatos update alatt, mely az olvasásom/filmnézésem gyorsaságától függ. De tőletek is szívesen fogadok anyagot, hogy mire illene figyeni. Kezdésnek be is raktam a Passangerst, mint mintát, az Űrutazás szekcióhoz, de bővülni fog nemsokára. Szóval ne lustálkodjtok, küdljétek ajánlott műveiteket, az elérhetőségeimet megtaláljátok a "Küdj TE is cikket!" rovat alatt, a Világvége Kézikönyet pedig megtaláljátok >ITT<.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr3013511417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása