Sötét jövő

Napi kell: Kit hívsz, ha baj van?

2018. április 10. - Wittigen

Had indítsak egy klasszikussal. Imádom a filmeket, még az újat is viselhetőnek, noha nem egyszintűnek tartom az eredeti kettővel. A sorozatokból mind a kettőt bírom. Gondolom ti is álmodoztatok, hogy milyen lenne szellemírtónak öltözve farsangolni. Na, most, hogy már mindenki felnőtt (de lélekben azért még gyerek), és rendelkezik is a megfelelő tőkével, nagyon jól tudjuk, hogy mi fog történni ebben az esetben. Ó igen, ideje a tárcába nyúlni, mert ez egy drága kör lesz, de meg fogja érni minden pengőjét! ThrowingChicken neve már felmerült, múltkor a futurisztikus fosszíliák esetében, de most ismét őt hozom, mint "napi kell" alany. Szóval íme, az általa gyártott, az utolsó szegecsig megegyező Szellem írtók proton vetők, csapdák és egyéb nyalánkságok. Megegyező, elvégre a Sony áldásával, Stúdió mintákból készítette az öntvény formákat. A teljesseég igénye nélkül, íme néhány kép:

A csapda öntőformája, és a csapda két oldalról

A pedál az egy külön rendelés volt. A képről nem látszik, de a videón fog, még gurulni is tud.

A pedálról egy közeli.

Gigaméter kibelezve és összerakva. Digitális kijelzővel rendelkezik.

És a fő attrakció, a protonpuska:

A legjobb elem, az az úgynevezett "bar-graph" a puska közelebbi szélén, a piros körök mellett. No meg, amit majd a videóban is láthattok. Minden kép a Throwing Chicken facebook oldaláról származik, mint ahogy a videók is.
A rendelésed két úton mehet, vagy felveszed a kapcsolatot Throwing Chickennel, és megegyeztek abban, hogy szeretnél tőle rendelni, csak fejezze be, abban az esetben 282 000 forint, plussz az ő munkadíja, amiről tippem sincs, hogy mennyi lehet, de a munkája minőségét nézve, nem sajnálnám tőle a pénzt. Ha szeretnél magad pepecselni a dolgokkal, akkor irány a srác Etsy boltja, kosárba a 219 000 forit értékű összerakós játékkal, meg a 63000 forintos szállítási költséggel, és meg is vagy. Alant néhány videó az elkészült felszerelésekről. 

via.: Throwing Chicken

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr7313707462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása