Sötét jövő

Napi kell: EVA ruha mintás pulcsi

2018. december 13. - Wittigen

Rajongok az űrkutatásért, és hát a facebook elég gyakran hajigálja elém a hirdetést (lehet nektek is, nem tudom), de ennek nem bírtam ellenállni, és most először, úgy hozok Napi kell cikket, hogy nekem már kellett :D Azaz a cikk írásának idejekor már úton van felém a pulcsi, szóval lesz folytatása majd ;)
Figyelem, mielőtt elköveted azt a hibát, amit én is, olvasd el a bejegyzést is!

A Gerhuman oldalán, ilyen helyre pulcsit (és még ezer féle kombinációját cipzárral, pólóbként stb) lehet venni, 15900 forintért (a szállítás már benne van). Szóval, ha van NASA rajongó vagy űrkutatás rajongó ismerősötök, akkor tökéletes ajándék lehet. Plussz, ha elég mély a zsebed, akkor megoldhatsz egy low cost űrhajós jelmezt bármilyen rendezvényre (viszonyítva egy eredeti ruha készítési árárt figyelembe véve), mert van hozzá tartozó szabadidő nadrág (ugyan olyan árfekvésben). De 21300 forint felett a szállítás ingyenes!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr4114415572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

droID242 2018.12.13. 19:38:33

Eléggé #instant_get
süti beállítások módosítása