Sötét jövő

Napi (nem) kell: 16000 forintos ballépés - Az EVA pulcsi 2. rész

2019. március 03. - Wittigen

Egy csúnya impulzus vásárlás volt ennek a cikknek a tárgya, mely a képeken marha jól nézett ki. Képeken. Mert a megérkezett termék cseppet sem tükrözte az árat. Anyagnak poliésztert írtak, ami jelenthet sok mindent. Többekközt jelentheti a puha és melegnek tűnő Halgren Urban pulcsit a baloldalon, meg azt a random barcás mezt, amiről innen is süt, hogy műanyag, a jobb oldalon.

A Gearhuman oldalán ez a kép fogad, mint minat: 

Innen első ránézésre egy normális vastagságú polár anyagból készült pulcsinak tűnik, de ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. Távolról sem meleg, és közelről sem szép. Konkrétan olyan, mint egy vastagabb focimez, melegíteni alig melegít (mondjuk azzal reklámozhatnák, hogy teljesen légáteresztő). A minta meg, hát, az a mondás, hogy hagy maga után kívánnivalót, az elég enyhe kifejezés. De győződjetek meg róla ti is, kezdődjön a lejtmenet!

Kezdjünk rögtön a "sisak" vagyis a kapucni résszel.

A pulóveren csomó helyen illesztésproblémák és textúra problémák fedezhetőek fel.

Az előbbi kép a jobb kar, az utóbi pedig a pulcsinak nem nevezhető valami előlnézete. Aztán hogy a kezek ne maradjanak ki még jobban, íme mind a két csukló:

Nem a kép nem homályos, hanem a nyomtatvány ennyire alacsony minőségú. Ami felettébbb dühító, mert van ahol vették a fáradságot és jóminőségűképet használtak fel a készítéshez.

Mint pl itt, az amerikai zászló és a NASA logó minőségbéli különbsége. 

Összességében ezt a kiadásomat sajnálom, mert míg a puhaságot és a melegséget talán, hangsúlyozom TALÁN helyre lehetne hozni, az ergya minőségű mintanyomatot nem. És érdekes módon, ez nem koppantott termék, az interneten sehol máshol, még az Etsy bugyraiban sem leltem meg bármit, amiről lerína, hogy az az eredetije (találtam ilyen bacon/nasa crossover pulcsit, de az meg kell a fenének).

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8414659169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása