Sötét jövő

Egy játékos méltó űrtemetése

2020. június 29. - Wittigen

Számtalan játékbéli eseményről/kezdeményezésről írtunk már, ott volt az Elite Dangerous Távoli világok projektjének második felvonása, az EVE fényeltolásos bolygókeresős minijátéka. Részemről az EVE online-t még olvasóként ismertem meg, pont ezen a blogon. Garivel pár nappal a B-R5RB vérfürdője után írt arról az eseményről egy cikket (ahol mit ad isten egy kollegám is ott volt aktív résztvevőként). Azonban az EVE-nek nem csak egy széthúzó ásklódó, hátbadöfős közössége van. De nem ám.

Chappy78 Chapman az EVE fórumaira egy keserédes posztot írt. Felkérte a játékosokat, hogy júni 23-án vegyenek részt egy utolsó harcban. Az ok feletébb egyszerű: sajnálatos módon a már egyszer legyőzött rákja visszatért, ám ez úttal nem gyógyítható. Június 23-a pedig épp az utolsó születésnapja, és szó szerint egy nagydurranással szeretne búcsúzni. Szóval egy utolsó baráti bunyóra invitálta a játékosokat. 

A meghívásra több mint 2000 játékos válaszolt, különböző klánokból, különböző hajókkal. Még az EVE egyik community managere is beugrott egy ordas nagy Leviathan osztájú tiánnal, amit annak rendje és módja szerint, szét is cincáltak (mellékesen mondanám, hogy az a hajó önmagában 437 dollárba kerül (bármiféle fejlesztés nélkül), ez csak megközelítő érték, 2019-es PLEX-ISK rátára alapozva.)

Chappynak egy célja volt: egy utolsó nagy csatában felrobbantani a maradék nagy hajóit, ÉS szórakozni egy jót.

Aki amúgy kíváncsi Chappy hajójának felrobbanására, az a fenti videóban megnézheti. Az eseményt viccesen Word War Chappy, azaz Chappy Világháborújának keresztelték. Néhány játékos javasolta, hogy Chappy78 felrobbantott hajója legyen egy mementó a játékos számára, egy permanens roncs képében. Ez az ötlet nem lenne idegen, történt már hasonló más átékokban, meglátjuk, hogy mit válaszol majd rá a CCP. Aki pedig még több képet szeretne nézegetni, annak ajánlom Razorien flickr albumát, 48 gyönyörű képpel. 

via.:massivelypop

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr8215970560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása