Sötét jövő

Napi kell: pici railgun az asztalodra

2020. szeptember 29. - Wittigen

Otthonra vagy irodába (attól függően, hogy mennyire baráti a légkör) tökéletes (és egy picit veszélyes mütyürt) találtam. Míg Amerika a nagy változaton dolgozik, addig a kínaiak már miniatürizálták.

Íme a nagyesvér, az EMRG, mely a mai napig fejlesztés alatt áll, 2021-re majdnem 3 milliárd forintot kértek (a Mashable cikkje szerint), de mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy mindöszesen 10000 forintért a tiéd lehet egy miniatürizált, asztali verzió? Íme a TAOLEI miniatűr sínágyúja!

Még csak egy hordozható nukleáris reaktor sem kell, hogy etesd árammal, ugyanis boldogan elketyeg 3,5 voltról. Mondjuk ennek megfelelően a lőtávolsága is maximum 1-1,5 m (szögtől függően), de egy helyre kis csetresz az asztalra (és a műanyag katonákra tekintve így is halálos veszély). Beszerzés. Nos az egy érdekes kérdés: csak egyetlen egy Amazon hirdetést találtam, a fentebb említett 10000 forintos árral, de ők nem szállítanak ide, de hátha akad valami amcsi haver, aki berendeli, és postázza neked. Ha esetleg nagyobb kellene, tudom ajánlani ezt a modellt, de lehet, ehhez már külön engedélyek is kelleni fognak. Ha érdekel, hogy hogyan néz ki működés közben, hát íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr1016215908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása