Sötét jövő

Repülj te gyönyörű ezüst madár!

2020. október 03. - Wittigen

Örök "ellenérv" az előzmény trilógia ellenében, hogy kizárólag VFX orgia, és nincs benne egy hagyományos módon épített makett és modell (nem a fenéket nem, több is mint az eredeti trilógiában, lásd ezt és ezt és ezt a cikket). És láss csodát, még a Mando első évadába is jutott egy gyönyörű modell. S 15 évvel később, az Razor Crest pontosan ugyanazokkal a hagyományos technikákkal lett építve, mint amivel a 77-es Star Wars makettjei készültek.

Szóval egy gyönyörű, 60 centis modell volt. Ha nem is mondják, akkor észre sem vettem volna. Jó érzés látni, hogy Doug Chiang mennyire boldogan mesélt a létrejöttről, illetve, hogy az ILM még mindig képes ugyan azt a minőséget hozni, mint amit régen, és nem felejti el a múltat. Bónuszként még hozok egy Tested videót, ahol Adam Savage beszélget a készítőkkel, ahonnan még több kulissza titok kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetjovo.blog.hu/api/trackback/id/tr9016221658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása